Til forsiden - Murer Pico Sørensen
Sitemap
Print

Totalentreprise på Sjælland  

Når du skal have udført et byggeprojekt, er der mange ting at holde styr på. Det kan vi, og vi har allerede stået for mange totalentrepriser, hvor alt skal planlægges, faggrupperne skal kontaktes, materialer skal hentes hjem, og budget samt tidsplan skal overholdes. Det kan være en stor opgave at stå med det hele selv, og derfor anbefaler vi, at du lader en erfaren samarbejdspartner som Murerfirmaet Pico Sørensen stå for opgaven på totalentreprise. 


Stor erfaring inden for totalentrepriser

Vi har stor ekspertise inden for totalentrepriser i Køge og har gennem tiden håndteret mange forskellige byggesager. Vi har et tæt samarbejde med alt fra malere til VVS-installatører, som vi ved, lægger lige så stor vægt på kvalitet som os selv inden for totalentreprise.


Alt, du skal gøre, er at levere tegningerne til os, og så klarer vi resten – naturligvis i tæt dialog med dig gennem hele processen med totalentreprise.


Fokus på kvalitet med totalentreprise

Når du vælger Murerfirmaet Pico Sørensen til at stå for din totalentreprise, kan du altid være sikker på et kvalitetsresultat. 

Kontakt os på telefon 56 82 14 30 eller 21 62 37 53 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for totalentrepriser. 


Vi glæder os til at høre fra dig.


 

Kontakt Murer Pico Sørensen

Navn:  *
Adresse: 
Postnr. og by: 
Telefonnummer: 
E-mail adresse:  *
Kommentar:  *
 

Elmevænget 3, Ejby
4623 Lille Skensved

Tlf: 56 82 14 30

Mobil: 21 62 37 53

Fax: 56 82 17 01

E-mail: info@picosorensen.dk